NHL-urallaan aiemmin San Jose Sharksia ja Colorado Avalanchea edustaneen Joonas Donskoin tie vei taalaliigan uusimman tulokkaan Seattle Krakenin riveihin. Pelaajan nimen suurelle yleisölle pääsi julistamaan entinen koripallotähti Shawn Kemp.

NBA-urallaan Seattle SuperSonicsia, Cleveland Cavaliersia, Portland Trail Blazersia ja Orlando Magicia edustaneen jenkin suu meinasi mennä kuitenkin pahemman kerran solmuun, kun suomalaispelaajan nimen lausuminen tuotti ihan hiiren verran tuskaa. Kempin lausahduksen jälkeen nimi piti oikoa ja samalla kansa sai aihetta hupsuun nauruun.

David Alter

@dalter
Thank you Shawn Kemp for making this entertaining.

– Kiitos Shawn Kemp tämän viihteen tekemisestä, The Hockey Newsin toimittaja David Alter virnisteli.

LUE MYÖS:
Joonas Donskoi kommentoi Seattle-siirtoaan ja nosti esille hämmentävän faktan

Minnesota Wild joutui ottamaan riskin, mutta sai pitää suomalaistähtensä – helpotus paistoi kauas Krakenin joukkueen julkaisun jälkeen: ”Olemme erittäin iloisia”

Millainen Seattle Kraken -nippu on? Näin luotsi puhui, Joonas Donskoi sai maireat kehut