Raahen Teräs-Kiekon kasvatti Joonas Donskoista tuli Suomen aikaa torstain vastaisena yönä Seattle Krakenin mies. San Jose Sharksin kautta kahden sesongin ajaksi Colorado Avalancheen päätynyt ja sieltä NHL:n uusimman tulokkaan leiriin jatkanut peluri kirjoitti Instagram-tililleen varsin puhuttavan viestin.

– Kiitos Colorado kahdesta unohtumattomasta vuodesta. Sain joitain ikimuistoisimpia hetkiä elämässäni, jäällä ja sen ulkopuolella teillä. En ole koskaan ollut osa niin lahjakasta äijäporukkaa, ja toivotan vanhoille joukkuekavereilleni kaikkea hyvää jatkoon.

Donskoi mätti Coloradossa kausien 2019-21 aikana runkosarjassa pisteet 33+31=64 (+16), 19 pudotuspeliottelun saldo oli 6+5=11 (0).

– Nyt olen valmis tähän upeaan tilaisuuteen Seattlen kanssa. Olen kuullut kaupungista vain hyviä juttuja, enkä malta odottaa jäälle pääsyä kaikkien uusien joukkuetoverini kanssa.

Loppuun pelaaja nosti esille hämmentävän faktan – jos ei epätavallisen, niin joka tapauksessa kovaa kieltä kiinnostuksesta kertovan seikan.

– Myös kausikortit myytiin loppuun 12 minuutissa?! Mennään!

LUE MYÖS:
Minnesota Wild joutui ottamaan riskin, mutta sai pitää suomalaistähtensä – helpotus paistoi kauas Krakenin joukkueen julkaisun jälkeen: ”Olemme erittäin iloisia”

Millainen Seattle Kraken -nippu on? Näin luotsi puhui, Joonas Donskoi sai maireat kehut