Jokereistakin tuttu KHL-kiertolainen vahvistamaan Mikko Mannerin joukkuetta

Jokereissa kaudella 2016-17 pelannut kanadalaispuolustaja Chay Genoway siirtyy SHL:ään Brynäs IF:n joukkueeseen 1+1-vuotisella sopimuksella.

Genoway on pelannut urallaan kuusi kautta KHL:ssä, joista jokainen on sujunut eri joukkueessa. Parhaimmillaan hän iski kaudella 2019-20 Torpedo Nizhni Novgorodin riveissä 62 otteluun pisteet 6+25=31. Jokereissa hän pelasi 56 peliä tehoin 7+20=27.

SHL:stä hänellä on aikaisempaa kokemusta Frölunda HC:n joukkueesta kaudelta 2018-19. Silloin joukkue voitti SHL- ja CHL-mestaruudet. Lisäksi puolustajan palkintokaapista löytyy olympiapronssia talven 2018 turnauksesta.

– Brynäsillä on erittäin rikas historia, ja siitä huolimatta, mitä on tapahtunut, olen kuullut vain hyvää organisaatiosta ja Gävlestä kaupunkina. Vaikka joukkueella oli vaikeaa viime kaudella, luulen, että samoin kuin silloin, joukkue näyttää nytkin paperilla melko vahvalta. Pidän tätä mahdollisuutena olla osana seuran palauttamista takaisin voittojen tielle, Genoway kommentoi seuran tiedotteessa.

– Chaylla on kaikkea mitä tarvitsemme hyökkäävältä puolustajalta, ja hän on palapelin pala, jota kaipasimme takalinjoille. Hän on kokenut ja erittäin ammattimainen, todella hyvä luistelija, jolla on tahtoa ja kykyä rakentaa peliä koko joukkueelle, joukkueen päävalmentaja Mikko Manner kommentoi uutta hankintaa.