HPK kävi pelaajakaupoilla – SaiPan ulkomaalaispuolustaja siirtyy Hämeenlinnaan

© Kuva: Juha Tamminen

Edellisen kahden kauden ajan Liigassa SaiPaa edustanut slovakialaispuolustaja Mario Grman siirtyy HPK:n riveihin. Tuore sopimus on yksivuotinen.

Kahden SaiPa-kautensa aikana 24-vuotias puolustaja pelasi 90 ottelua, joissa syntyivät pisteet 2+11=13. Ennen Liigaan tuloaan Grman pelasi yhden kauden KHL:ssä Slovan Bratislavan joukkueessa.

Grman oli mukana edustamassa Slovakiaa MM-kisoissa menneenä keväänä. Hän pelasi kuusi ottelua saalistaen yhden syöttöpisteen. Hän pelasi MM-kisoissa myös keväällä 2018.

– Mário on monipuolinen ja hyvän fysiikan omaava puolustaja, jonka moraali oman joukkueen eduksi pelaamisessa on äärimmäisen kova. Erityisesti hänen vahvuutensa ovat puolustuspelissä, mutta Mário pystyy myös tukemaan hyökkäyksiä. Hän on joukkuepelaaja, joka täydentää ja tasapainottaa loistavasti meidän puolustuksemme, kommentoi HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola seuran tiedotteessa.

Toivolan mukaan HPK:n puolustuskalusto on Grmanin tulon myötä valmis ainakin tältä erää. Joukkueella on tällä hetkellä sopimus kahdeksan puolustajan kanssa.