Avalanche kiinnitti paikallaan polkevan kärkivarauksen, Predators ECHL:stä ponkaisseen tähdenlennon

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche ja Nashville Predators tiedottivat uusista kiinnityksistä ensi kaudelle. Jatkosopimuksen saivat Tyson Jost ja Tanner Jeannot.

Jostista ei ole kehittynyt sellaista pelaajaa kuin hänestä on toivottu. Neljän NHL-kauden aikana taitavaksi maalintekijäksi kaivatun kanadalaishyökkääjän tehoissa ei ole näkynyt minkäänlaista kehitystä hänen neljän vuoden NHL-uransa aikana. 23-vuotias hyökkääjä on tehnyt NHL-urallaan keskimäärin pisteen joka kolmannessa ottelussaan. Kolmevuotinen sopimus oikeuttaa CapFriendlyn mukaan kahden miljoonan dollarin vuosiansioihin.

Jeannot’n urakäyrä on ollut vähän toisenlainen. ECHL:stäkin kahtena viime kautena rooliaan etsinyt hyökkääjä otti jättiharppauksen urallaan ollen AHL-joukkueessaan ylivoimainen pistenikkari 13 ottelun tehoilla 10+11=21.

Pistevire ansaitsi myös NHL-kutsun, eikä Jeannot ujostellut isoissakaan valoissa. 15 ottelussa syntyivät tehot 5+2=7. Tuore sopimus on kaksivuotinen vie Predatorsin palkkakatosta 800 tuhannen dollarin verran tilaa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004