TSN:n toimittaja Darren Dregerin mukaan Colorado Avalanchen sekä kapteeni Gabriel Landeskogin sopimusneuvottelut ovat umpikujassa. Ruotsalaishyökkääjästä tulee vapaa agentti 28. päivä.

Noin 5.5 miljoonaa vuodessa edellisessä sopimuksessaan tienannut Landeskog hakee raporttien mukaan selvää palkannousua, mutta hän ei ole ainoa joukkueessa. NHL:n huipulle noussut nuori puolustaja Cale Makar on myös vaille sopimusta.

– Lähteideni mukaan osapuolet eivät ole lähelläkään sopimusta. Colorado Avalanchen näkemys tilanteesta pitää muuttua huomattavasti, tai Landeskog lähtee vapaille markkinoille, Dreger kommentoi Inside Traiding -ohjelmassa.

– Osapuolet ovat neuvotteluiden alussa, joten paljon voi vielä tapahtua. Mutta tällä hetkellä asiat eivät näytä lupaavalta.

Vuonna 2011 toisena Avalanchen toimesta varattu Landeskog on pelannut 687 NHL-ottelua tehden 512 tehopistettä. Pudotuspeleissä ruotsalainen on ollut vielä tehokkaampi. 49 pudotuspeliottelussa Landeskog on iskenyt 45 pistettä.

St. Louis Blues on aiempien raporttien mukaan todella kiinnostunut Landeskogista. Jos ruotsalainen vapautuu markkinoille, niin on Blues yksi varteenotettavimmista kandidaateista Landeskogin palveluksille.