NHL
Tampa Bay – New York Islanders
Keskiviikko 16.06. klo 03:00

New York Islanders jatkoi yllätyksiään Stanley Cupissa ja kukisti välieräpariin ennakkosuosikkina lähteneen Tampa Bayn ensimmäisessä ottelussa. Barry Trotzin suojatit riisuivat vastustajansa aseista ja loppunumerot kirjattiin vieraille 1-2. Viime kaudella Lightning pudotti Islandersin välierissä otteluvoitoin 4-2, mutta määrätietoisesti pelaavat saarelaiset aikovat nyt ottaa revanssin kilpakumppanistaan.

Sunnuntain ottelu jätti paljon mietittävää Jon Cooperille, sillä Lightning sai rikottua kuparisen rikki vasta ottelun viimeisellä peliminuutilla. Toki paljosta on kiittäminen myös Islandersin maalilla huippupelin pelannutta Semjon Varlamovia, joka veti pitemmän korren toista venäläisvahtia, Andrei Vasilevskia vastaan. Varsinkin Islandersin toinen maali Vasilevskin olisi pitänyt kopata, sillä Ryan Pulockin vedossa ei ollut juurikaan maskia.

Islandersin Leo Komarov raatoi ensimmäisessä pelissä tuttuun tapaan, ja sai vastuuta erikoistilanteissa. Tehopisteitä mies ei kuitenkaan päässyt merkkauttamaan. Tampa tulee varmasti toiseen peliin lujaa, ja yrittää kehittää jotain uutta, jolla Islandersin tiukan pakan saisi murenemaan. Haaste on kova, mutta Tampan hyökkäysvoima on erittäin korkealla tasolla.

Lyö vetoa ottelusta:

Toisessa pelissä Tampa päässee paremmin Islandersin sielunelämään kiinni, ja pystyy käyttämään vahvuuksiaan paremmin hyväkseen. Vetoihin lähtee kotivoitto, mutta varovasti: Tampa Bay voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,88.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO