Pelicansista tuttu kanadalaishyökkääjä Justin Hodgman on löytänyt uuden työpaikan. Hän siirtyy yksivuotisella sopimuksella Sheffield Steelersin riveihin Iso-Britannian pääsarjaan.

Hodgman vapautui aiemmin kevään aikana Unkarin pääsarjan Ferencvárosi TC:n joukkueesta, jossa hän pelasi viime kauden ajan. Siellä hän iski pisteet 14+26=40 33 ottelussa.

33-vuotias Hodgman on tuttu nimi Liigan seuraajille. Keskushyökkääjä ihastutti otteillaan Pelicansin paidassa kaudella 2011-12, kun hän teki 59 otteluun peräti pisteet 14+39=53 sijoittuen pistepörssissä viidenneksi. Pudotuspeleissä hän tehtaili 17 otteluun pisteet 3+8=11 Pelicansin voittaessa tuona keväänä SM-hopeaa. Hodgman edusti Pelicansia myös kaudella 2016-17 30 ottelun verran ja teki niissä 22 pistettä.

Hodgman on pitkällä urallaan pelannut myös muun muassa KHL:ssä, AHL:ssä, ECHL:ssä ja DEL-liigassa. NHL:ssä hän on päässyt pelaamaan viisi ottelua Arizona Coyotesin paidassa ja tehnyt niissä yhden maalin.