NHL-siirtomarkkinoiden kovin peluri? Kanadalaisseura tähyää kahta isoa vahvistusta

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin kausi päättyi runkosarjaan. Nuori ja taitava joukkue on kuitenkin väläytellyt potentiaaliaan. Ensi kaudella koneesta on tarkoitus saada enemmän irti hankkimalla muutama täsmävahvistus. Seura saattaakin olla yksi isoimmista pelureista siirtomarkkinoilla.

Vancouverin GM Jim Benning vieraili Sportsnetin podcastissa. Hän puhui avoimesti siitä, miten aikoo joukkuettaan parantaa.

Benningin suunnitelmissa on tehdä kaksi hankintaa. Hyökkäykseen hän aikoo lisätä laiturin, jonka pelipaikka olisi kärkiketjuissa. Pakistoon hän haluaa lisätä nimenomaan puolustavan puolustajan. Nopeajalkaisia kiekonliikuttajia puolustuksesta jo löytyy. Puolustavampi pakki tukisi heitä.

Uusista vahvistuksista joutuu maksamaan kovan hinnan. Benning paljastaa, että hän on valmis kauppaamaan ykköskierroksen varausvuoronsa. Kyseessä on koko tilaisuuden yhdeksäs varausvuoro.