Leijonat-faneille tipahti uutispommi! Jukka Jalonen jatkosopimukseen Suomen maajoukkueen kanssa

© Kuva: Leijonat.fi

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on solminut jatkosopimuksen Suomen maajoukkueen kanssa. Nykyistä sopimusta Jalosella on jäljellä vielä kevääseen 2022 asti. Uusi sopimus varmistaa, että Jalonen pysyy Leijonien peräsimessä vielä vuoden 2023 MM-kisat. Yhden lisävuoden lisäksi sopimus sisältää molemminpuolisen option kaudesta 2023-24.

– Olen todella nauttinut Leijonien valmentamisesta. Meillä on hienoja pelaajia ja erittäin hyvä ja kiinteä johtoryhmä, jossa työviihtyvyys on huipussaan, Jalonen kommentoi.

Jatkosopimus Leijoniin ei kuitenkaan tarkoita, että Jalonen heittäisi hyvästit NHL-unelmalle.

– Sopimukseen sisältyy edeltävän sopimuksen tavoin NHL-pykälä. Tämän puitteissa Jalosella on mahdollisuus siirtyä NHL:ään kesken sopimuskauden jos NHL:ssä aukeaa sellainen valmentajan paikka, johon hän haluaa tarttua, Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela kertoo.

Leijonien päävalmentaja Jalonen on voittanut kaksi maailmanmestaruutta, olympiapronssia, MM-hopeaa sekä MM-pronssia.

LUE MYÖS: Hurja vahvistus! Jokereiden entinen KHL-pakki siirtyy Liigaan