Hurja vahvistus! Jokereiden entinen KHL-pakki siirtyy Liigaan

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Puolustaja Teemu Eronen palaa Liigaan. 30-vuotias puolustaja on tehnyt sopimuksen Pelicansin kanssa. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2022-23.

Eronen nähtiin Liigassa viimeksi kaudella 2018-19. Hän nakutti tuolloin HIFK-paidassa hurjat tehot 9+26=35.

Viimeiset kaksi kautta Eronen on pelannut ulkomaisissa sarjoissa. Ensin hän pelasi kauden Jokereissa, minkä jälkeen hän siirtyi Ruotsiin. SHL:ssä Eronen pelasi 30 ottelua tehoin 2+2=4. Iso osa viime kaudesta sujui Allsvenskanissa, jossa Eronen iski 21 ottelussa tehot 1+6=7.

– Eronen on hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja, joka tuo joukkueeseemme taitoa ja kokemusta. Eroselle on kaavailtu myös selkeää roolia ylivoimapuolustajana, jossa hänen parhaat ominaisuutensa pääsevät esiin, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo.

LUE MYÖS: Leijonat-faneille tipahti uutispommi! Jukka Jalonen jatkosopimukseen Suomen maajoukkueen kanssa