Kohu Chicago Blackhawksin ympärillä paisuu – seksuaalinen ahdistelu oli yleistä tietoa organisaation sisällä

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin ympärillä kuohuu. Muutama Blackhawksin entisistä pelaajista on kertonut julkisuuteen sen entisen videovalmentajan Brad Aldrichin seksuaalisen ahdistelun ja organisaation ponnistelut sen eteen, ettei häntä koskaan saateta edesvastuuseen.

Lisätietoa asiasta pursuaa aina vain lisää. Tällä kertaa ääneen pääsee joukkueen markkinoinnissa työskennellyt henkilö.

— Brad tapasi rutiinin omaisesti ystävystyä nuorten harjoittelijoiden kanssa ja kutsua heitä kotiinsa katsomaan koripalloa ja muuta urheilua, markkinointiosaston ex-työntekijä kertoo TSN:lle. Minua ohjeistettiin pysymään etäällä hänestä, sillä hän oli yrittänyt jotain hänen asunnossaan muutaman pelaajan kanssa.

Hämmentävää on myös se, miten yleistä tieto on tuntunut olevan.

— Tämä ei ollut vain muutaman henkilön tietoa. Koko valmennus tiesi, moni ihminen tiesi tästä… Tämä oli avoin salaisuus.