Euro Hockey Tour
Tshekki – Suomi
Keskiviikko 12.05. klo 21:00

Kauden viimeinen MM-kisoihin valmistava turnaus on ovella, kun Tshekin Euro Hockey Tour -matsit käynnistyvät keskiviikkona. Jukka Jalonen on vienyt Tshekkeihin ison rosterin pelaajia, joita varmaankin turnauksen jälkeen tullaan rapsimaan raskaahkolla kädellä. Tulijoita on nimittäin vielä Liigafinalisteista, ja vaikka NHL-miehet tuntuvat kieltäytyvän yksi toisensa jälkeen, voi Arttu Ruotsalaisen lisäksi vielä joku muukin hypätä rapakon takaa kisakoneeseen.

Tshekin joukkue on tässä vaiheessa sangen keskentekoinen, sillä tämän turnauksen jälkeen peräti kahdeksan NHL-statuksen miestä liittyy rinkiin. Tässä vaiheessa pelaajat ovat KHL:stä, Suomen Liigasta ja kotoisesta Extraligasta. Maalilta löytyy mm. tuore KHL-mestari Simon Hrubec. Tshekin joukkueessa kilpailu pelipaikoista on kova, sillä tästä rosterista tulee vielä putoamaan melkoinen nippu päteviä pelimiehiä pois.

Leijonien rinkiin olisi kaivannut pelaajia Salavat Ufassa hienon kauden pelanneesta Sakari Mannisen ketjusta, mutta miesten status on tällä hetkellä tuntematon. Tämänhetkinen joukkueen runko on KHL- ja Liigavetoinen. On hyvin mielenkiintoista nähdä Liigan pistepörssin voittaja Petri Kontiola useamman välivuoden jälkeen Leijona-paidassa. Kokeneella konkarilla voi olla kaiken natsatessa paljonkin annettavaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä vaiheessa kokoonpanot hakevat muotoaan ja epävarmuustekijöitä on paljon. Maaleja ei välttämättä tulla paljoa näkemään – Tshekki pelasi pari erittäin niukkamaalista ottelua viime viikolla Slovakiaa vastaan. Kevyen vetosuosituksen voikin antaa vähämaalisuudesta – Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,18.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO