SaPKo tiedotti uusista pelaajahankinnoista lauantai-iltana. Eetu Mäki, Wiljami Kupiainen, Eemeli Ylitalo ja Jani Kluuskeri vahvistavat savonlinnalaisten ensi kauden joukkuetta.

Mäki on entinen Sport-juniori, joka on pelannut viime kaudet Jokereiden organisaatiossa. 21-vuotias hyökkääjä debytoi kuluneella kaudella KHL:ssä, mutta suurin osa kaudesta meni lainalla Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueessa.

Sport-taustaa löytyy myös puolustaja Ylitalolta, joka on pelannut 12 Liiga-ottelua vaasalaisjoukkueessa. Isomman osan kuluneesta kaudesta kauhavalaislähtöinen puolustaja pelasi lainalla Kajaanin Hokissa.

Kupiaisella ja Kluuskerilla on jo pidempi Mestis-tausta. 22-vuotias Kluuskeri on luutinut viimeiset kaksi kautta KeuPa HT:n takalinjoilla, kun taas 24-vuotias Kupiainen on edustanut joensuulaisia Mestis-organisaatioita jo neljä viime kautta.