Tshekki kaatoi Ruotsin jääkiekon MM-kisojen alkulohkon ottelussa maalein 4–2. Ruotsi johti ottelua vielä kahden erän jälkeen 2–0. Kolmas erä oli kuitenkin Tre Kronorille painajaismainen.

Ruotsi hävisi kolmannen erän rumasti maalein 4–0. Lukossa Suomen mestaruuden voittanut Lukas Klok laukoi Tshekin voittomaalin, kun kolmatta erää oli pelattu reilut kahdeksan minuuttia.

Jos twiitti ei näy, katso se tästä.

3 straight goals in 8 minutes. @narodnitym takes the lead. Wow!💪🇨🇿 #SWECZE #IIHFWorlds

Ottelun viimeisen osuman Tshekki teki tyhjään maaliin.

Tshekki nousi voitollaan A-lohkossa neljännelle sijalle viiteen sarjapisteeseen. Ruotsi valahti sensaatiomaisesti takaisin jumbopaikalle. Eroa Tshekkiin ei ole kuitenkaan kuin kaksi pistettä.

Ruotsin urakkaa vaikeuttaa kuitenkin loppuohjelmassa kutkutteleva ottelu kovaa Venäjää vastaan. Jatkopaikka ei ole enää Ruotsin omissa käsissä.

Aikana, jona jääkiekon MM-kisoissa on pelattu pudotuspelejä, Ruotsi tai Tshekki eivät ole kumpikaan jääneet vielä kertaakaan pudotuspelien ulkopuolelle.