Tampa Bay Lightningin supertähdet Steven Stamkos (38 ottelua) ja Nikita Kutsherov (0) ovat pelanneet tällä kaudella NHL:ssä yhteensä vain 38 matsia, mutta yllättäen pudotuspeleihin pelaajat ovat ilmeisesti tervehtymässä.

Kanukin edellinen peli on viime kuun alusta ja venäläisen viime kaudelta. Hyökkääjät ovat olleet jäällä joukkueen yhteisissä treeneissä ensimmäistä kertaa 5. toukokuuta sitten loukkaantumisten, NHL:n nettisivuilla kerrottiin.

Stamkos on kärsinyt alavartalovammasta, Kutsherov puolestaan kävi lonkkaleikkauksessa tämän kauden alla vuoden 2020 loppupuolella.

– Ukot näyttävät nyt hyviltä, joten kaikki merkit viittaavat siihen, että he ovat pian kokoonpanossa, päävalmentaja Jon Cooper oli kertonut.

Tampa-pelaaja Ryan McDonagh painotti sitä, että etenkin koko kauden pelaamatta olleen venäläisen Kutsherovin olemuksesta taitaa näkyä kaipuu peleille.

– Sen äijän intohimo lajia kohtaan on melko uskomatonta, jenkkipakki hymähti.

Tampa kohtaa NHL:n pudotuspelien avauskierroksella historiallisesti toisen kerran peräkkäin jatkoon yltäneen Aleksander Barkovin kipparoiman Florida Panthersin.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Näin se käy! Mikko Rantasesta Coloradon kauden tehokkain pelaaja – Avs vei koko NHL:n runkosarjan voiton!

Voi hyvät hyssykät sentään – NHL:n suomalaissensaatiolta kauhistuttava sulaminen