Upean tulokaskauden NHL:ssä pelannut helsinkiläislähtöinen Kaapo Kähkönen suli taalaliigassa perjantain vastaisena yönä totaalisesti. Yli 90 prosentin tarkkuudella tällä kaudella pikkumustia kopannut vahti päästi puolessa tunnissa peräti seitsemän maalia, ja Minnesota Wild hävisi 3-7.

St. Louis Blues teki komean nousun, kun ensimmäisen erän 0-3-tilanne kääntyi selvään voittoon. Nuorten maailmanmestarin torjuntaprosentti jäi tällä erää kauheisiin lukemiin 74,1. Kähkönen torjui kahdessa seitsemän takaiskun erässä vain 13 kertaa.

Toki yksi hutipeli ei vähennä Wild-tulokkaan upean kauden arvoa. Kaikkiaan 24 pelatusta ottelusta kun hän on torjunut jopa 16 voittoa. Lisäksi Minnesota menee jatkoon läntisen divisioonan kolmosena.

Se on jännä nähdä, kuka on joukkueen ykkösvahti isoissa peleissä. Cam Talbot on toki saanut tällä kaudella enemmän vastuuta, ja lisäksi hänen prosenttinsakin ovat paremmat (91,5), mutta ennakkoluuloton suomalainen on laittanut oivasti kampoihin.