Niklas Hagmanilta paljastus: HIFK-siirto jäi uran lopulla kahdesti haaveeksi – tässä syyt

© Kuva: Juha Tamminen

Niklas Hagmanilla riittää mittavalta pelaajauraltaan useita mielenkiintoisia tarinoita.

Entinen huippuhyökkääjä muisteli NordicBet Studion viimeisimmässä jaksossa NHL-uransa jälkeisiä pelivuosia, kun hän palasi vielä kahteen otteeseen takaisin kotimaiseen Liigaan. Hagman olisi halunnut pelata HIFK:ssa, mutta se ei helsinkiläisseuralle sopinut.

– Olivat he kiinnostuneita, mutta silloin oli myös Peltosen Ville ja Salmelaisen Tony. Ja he sanoivat, että ainostaan kaksi voi signata. Tony ja Ville signas, niin mulle ei enää ollut tilaa.

– Sit tuli vielä sellainen fiilis, että kyllä mä haluan pelata ja menin Ässiin. Se osoittautui sitten sellaiseksi ihan nappivalinnaksi. Pääsi paljon pelaamaan ja olisko ollut 40-50 peliä ja parisen kymmentä maalia.

– Sitten alettiin IFK:sta soittelemaan, että tulisitko tänne pelaamaan. Ja olin vähän sillein, että te ette uskoneet muhun tai halunneet mua sinne, seuraavaksi kaudeksi Jokereihin siirtynyt Hagman muistelee.

Sittemmin hyökkääjä pelasi vielä kaksi vuotta KHL:ssä ja palasi uudestaan Suomeen, jossa hän kiekkoili vielä Kärpissä ja HPK:ssa. Hämeenlinnan kauden jälkeen Hagman olisi vielä ollut kiinnostunut pelaamaan myös HIFK:ssa ”lähes ilmaiseksi”, mutta helsinkiläisseura ei ollut enää kiinnostunut.

Voit kuunnella jakson kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: NordicBet


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.