Axel Rindell on ollut Tshekin EHT-turnauksessa upeassa iskussa. Jukurien pakki latoi keskiviikkona Leijonien 1-2-tappiossa Tshekkiä vastaan Suomen ainoan maalin, ja myös helatorstaina hän niittasi Suomen ainoan häkin toiselle tauolle tultaessa.

Sinipaidat johtivat Venäjää 1-0 Rindellin onnistumisella ja maalivahti Jussi Olkinuoran idioottivarmalla pelillä. Kesken Suomen ja Venäjän kohtaamisen turnauksen maalipörssin kärkeen noussut Rindell tosin joutui myös ikävämpään valoon kesken iltapäivämatsin.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Tuttu taikuri taas asialla! Rindell tykittää taas ylivoiman kunniaksi Suomen avausmaalin! Tilanne 1-0! #Leijonat #tvviisi #TsekinEHT

Grigori Dronov jyräsi Rindelliä päähän kropallaan rajusti. Niklas Frimanin rinnalla kakkosparissa puolustava pakki piti päätään ja leukaperiään, mutta kaikkien onneksi hänen peli ei jäänyt kesken. Rindell antoi itse erässä myöhemmin kovuutta sinipunapaidoille.

Näyttää siltä, että pisteisiin pystyvä puolustaja on pelaamassa itseään ainakin tällä hetkellä touko-kesäkuun Latvian kisoihin.