Slovakia kaatoi Venäjän jääkiekon MM-kisoissa maalein 3–1. Voittomaalin iski Martin Gernat, kun kolmatta erää oli pelattu reilut 13 minuuttia.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huge blast from the line makes it 2-1 for @hockeyslovakia at Olympic Sports Centre.🎯 #SVKRUS #IIHFWorlds

Slovakia siirtyi maalittoman avauserän jälkeen johtoon tasan ottelun puolivälissä. Milos Kelemen iski ottelun avausmaalin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Slovakia strikes first with a turnover goal.🚨 1-0. #SVKRUS #IIHFWorlds @hockeyslovakia

San Jose Sharksin Aleksandr Barabanov teki Venäjän ainokaisen ylivoimalla vain minuutin kuluttua Slovakian maalista.

A rocket from Sergei Tolchinski ties the game. 🚀🇷🇺#SVKRUS #IIHFWorlds @russiahockey

Marek Daloga painoi vielä ottelun loppunumerot tyhjiin minuuttia ennen loppua. Venäjä haastoi maalin paitsiona. Haasto ei mennyt läpi. Venäjä joutui väärän haaston takia pelaamaan lopun alivoimalla.

Slovakia johtaa A-lohkoa kolmen pelatun ottelun jälkeen täysin pistein. Venäjälle tappio oli turnauksen ensimmäinen.