Anton Lundell aloittaa MM-kisat poikkeuksellisella pelipaikalla – ”Tärkeää, että saan muutaman treenin alle”

© Kuva: Leijonat.fi

Jääkiekon MM-kisojen kiinnostavimpiin pelaajiin lukeutuva Anton Lundell tulee aloittamaan turnauksen ei niin tutulla pelipaikalla.

Vasta 19-vuotias hyökkääjä on viilettänyt viimeisimmissä harjoituksissa Leijonien kolmosketjun oikealla laidalla. Ketjun muut pelaajat ovat Mikael Ruohomaa ja Jere Sallinen.

Laidalla pelaamisesta Lundellilla on entuudestaan vähän kokemusta.

– Olen monipuolinen pelaaja ja osaan kyllä pelata myös laidassa. Tällä hetkellä olen laituri, ja on tärkeää, että saan muutaman treenin alle. Laidalla olen pelannut aiemmin muutama ottelua, Lundell kommentoi keskiviikon lehdistötilaisuudessa.

MM-kisoissa HIFK-tähti pyrkii luonnollisesti parhaimpaansa. Tehojen suhteen hänellä ei ole kuitenkaan tarkempia tavoitteita.

– En mä halua laittaa mitään maalitavoitteita. Koitan tehdä parhaani ja katsotaan mihin se riittää. Koitan luoda maalintekopaikkoja ja pelata hyvää lätkää molempiin suuntiin. Toki rooli on laidassa vähän erilainen kuin keskellä. Koitan olla koko ajan hyvin aktiivinen, Lundell kommentoi.

Ensimmäisen kerran nuori hyökkääjä on tulessa lauantaina, kun Leijonat kohtaa MM-avauksessaan Yhdysvallat. Näet MM-kisojen otteluohjelman kokonaisuudessaan täältä.

Miikka Lahtinen
Twitter: @ladalahtinen


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.