”Kelaan hänen olevan maailman paras pelaaja” – Aleksander Barkov nousi taas joukkueensa ykkösnimeksi, ja Olli Jokisen rinnalle kovan tilaston kärkikaksikkoon

© Kuva: Getty Images

Aleksander Barkov nousi taas vähemmän yllättäen Florida Panthersin sankariksi, kun tämän edustama joukkue kaatoi Dallas Starsin jatkoajalla luvuin 5-4. Barkov syötti 3-2-numeroihin päättyneessä maalirikkaassa avauserässä yhden häkin, jatkoilla hän puolestaan niittasi itse voittomaalin.

Barkov varmisti jatkoaikamaalilla erään historiallisen tempun. Pelaaja on nyt nimittäin Floridan seurahistorian toiseksi paras jatkoaikamaalari kuudella osumallaan, edellään vain 11 niittiä iskenyt maanmies Olli Jokinen.

– Kun Barkov pelaa tällaisen huippupelin, kuten tänään, hän on pysäyttämätön, Panthers-pakki MacKenzie Weegar ylisti vajaat 18 minuuttia pelannutta suomalaista seuran kotisivuilla.

– Hän on loistava johtaja. Hän on sitä todellakin jäällä ja sen ulkopuolella. Kelaan hänen olevan maailman paras pelaaja, hän näytti sen taas tänään, suomalaisen joukkuekaveri jatkoi.

Pantteripaidat keikkuvat keskisessä divisioonassa voiton myötä kakkosena 75 pisteen saaliilla. Dallas puolestaan on viidentenä, neljä pinnaa viimeistä jatkopaikkaa perässä. Pelattuja otteluita tähtipaidoilla on yksi viimeisenä tyrkyllä olevaa Nashville Predatorsia vähemmän.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Ilmiömäinen Sebastian Aho takoi kypärätempun NHL:ssä – joukkuekaverilta suorat sanat pistehirmusta: ”Täydellinen pelaaja – mitä muuta voin sanoa?


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.