Vahvistus tuli! Kaksi Liiga-ikonia vaihtavat uuteen seuraan: ”Tykkään haasteista”

© Kuva: Getty Images

Mikkelin Jukurit on hankkinut kaksi kovaa ja kokenutta vahvistusta ensi kauden joukkueeseensa. Jarkko Immonen ja Jani Tuppurainen siirtyvät seuraan yksivuotisilla sopimuksilla.

Immonen on komealla urallaan pelannut NHL:ssä, KHL:ssä, MM-kisoissa ja Liiga-kokemusta häneltä löytyy 597 ottelun verran. Niissä hän on nakuttanut tehot 170+287.

– Muutosten jälkeen täällä on selvää halua päästä pleijareihin, ja se tuo itsellekin mahdollisuuden päästä kokemaan uutta nousua, Immonen kommentoi seuran vaihtoa.

Tuppuraisella on niin ikään takanaan pitkä ja komea ura Liigassa. Hän on pelannut 886 ottelua pääsarjassa ja iskenyt niissä tehot 220+392.

– Tykkään haasteista, ja Jukureilla on käynnistymässä mielenkiintoinen kausi. Pyrin omalla 100-prosenttisella panoksellani auttamaan joukkuetta sekä samalla muita pelaajia pääsemään kohti asetettuja tavoitteita, Tuppurainen kommentoi.

Tällä kaudella Immonen ja Tuppurainen pelasivat JYPissä. Immonen iski 59 ottelussa tehot 13+15=28, kun taas Tuppurainen pelasi 59 ottelua tehoin 11+23=34.