Upea kiekkoura päättyy! Yli 700 Liiga-ottelun konkarilta koskettava ilmoitus

© Kuva: Juha Tamminen

Hyökkääjä Ossi Louhivaara ripustaa hokkarit naulaan. 37-vuotias konkari on kiekkoillut tämän kauden JYPissä, jota hän on edustanut aina Liigassa pelatessaan.

Louhivaara kiekkoili JYPissä kokonaisuudessaan 15 kaudella ja yhteensä 728 ottelun verran. Niissä hän iski tehot 154+168=322. Urallaan hän voitti kaksi Suomen mestaruutta.

Louhivaara tiedotti eläköitymisestään Instagramissa.

– Ensimmäisen ammattilaispelini pelasin 16.9.2004 ja viimeinen pelini tulee olemaan 13.4.2021. Sain kunnian elää jokaisen jääkiekkoilevan juniorin unelmaa 17 kauden ajan, joista 15 Jyväskylässä JYPissä ja kaksi Sveitsissä Lausannessa. Paljon hienoja muistoja, päällimmäisenä tietenkin kaksi suomenmestaruutta. Suurimpana saavutuksena pidän kuitenkin tutustumista satoihin huikeisiin ihmisiin niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin. Olen kiitollinen kaikista näistä kohtaamisista, Louhivaara kirjoittaa.

– Iso kiitos kuuluu vaimolleni, joka on kulkenut rinnallani jo yli 20 vuoden ajan. Kiitän myös omia vanhempiani, lapsiani sekä ystäviäni tuesta ja kannustuksesta. Olette tärkeitä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.