TPS:n kotisivuilla tiedotettiin tänään karmeista uutisista. Koska Lounais-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt kiirastorstaina suljettavaksi Varsinais-Suomen kaikki liikuntatilat koronan takia muutamia kummallisia poikkeuksia lukuun ottamatta, on TPS:n A-nuorten kausi täten paketissa. Joukkue ei voi pelata kotiseudullaan lainkaan.

Turkulaisjoukkue oli juuri viikolla yltänyt U20 SM-sarjassa välieriin, jossa sen piti kohdata Tappara – joukkue, joka pääsi jo välieriin ilmaislipulla koronatartuntojen lopetettua puolivälierävastustajaksi tyrkyllä olleen Pelicansin kauden aiemmin. Näin siis korona on päättänyt jo kahden mestariehdokkaan sesongin äärimmäisen tylysti.

– Terveys on ensimmäinen asia, jota viranomaiset valvovat valtakunnallisesti. Me toimimme, kuten viranomaiset meille kertovat, HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama kertoi.

Turun Palloseura esitti tiedotteessa syvän pahoittelun kauden ennenaikaisesta päättymisestä TPS:n A-nuorten valmennusjohdolle, pelaajille sekä koko taustaryhmälle.

Jälleen ilman alkuperäistä vastustajaa jäävä Tappara kohtaa välierissä nyt Lukon, jonka piti pelata toisessa semifinaaliparissa Kärppiä vastaan. Oululaisjoukkue sai kuitenkin ilmaislipun finaaliin runkosarjan toisen vaiheen parhaana joukkueena.