Slovakialaisen HK Dukla Michalovcen väkevä vuosi 2021 ei riittänyt maan pääsarjassa finaaleihin, kun Poprad vei lauantaina päättyneen joukkueiden välieräsarjan voitoin 4-2. Kuudes peli päättyi runkosarjan kolmoselle numeroin 3-1.

Vastikään jatkosopimukset saaneen päävalmentaja Tomek Valtosen (arkistokuvassa) ja valmentaja Elmo Aittolan johtama nippu päätyi runkosarjassa kakkoseksi suorastaan fantastisen alkuvuoden ansiosta. Antti Erkinjuntin, Ville Korhosen ja Matias Lehtosen tähdittämä porukka pelasi tänä vuonna kaikkiaan 38 peliä, joista se voitti peräti 27.

Välierissä Poprad tosin lopetti liidon tylysti sen otettua kahden tappion jälkeen neljä voittoa putkeen, joten kausi päättyi enemmän ja vähemmän tylyn oloisesti.

Toisaalta lopputuloksissa kolmanneksi päätyneen Michalovcen sesonki oli nappisuoritus, sillä viime kaudella se päätyi kesken jääneessä runkosarjassa sen keskivaiheille, ja kaudella 2018-19 joukkue ei edes pelannut pääsarjassa. Nousukiito on siis ollut luokkaa komea.

Suomen mestari Erkinjuntti kiskoi pudotuspeleissä kuusi pömpeliä, Korhonen puolestaan syötti kuusi maalia. Lehtonen summasi saldon 1+3.