Oletko samaa mieltä? Kiekkoväki lyttää TPS-nuorukaisten temppuilun: ”Hävettää taas kerran”

© Kuva: Juha Tamminen

TPS:n ja Pelicansin välisessä ottelusarjassa tunteet ovat kiehuneet useaan otteeseen yli. Eilisessä ottelussa nähtiin kaksi paljon puhuttanutta tilannetta, jossa filmaaminenkin näytteli omaa osaansa.

Ensin Pelicansin Waltteri Merelä oli lähellä lentää suihkuun. Hän törmäsi yhteen Lauri Pajuniemen kanssa, ja TPS-tykki tipahti heti jäihin. Tuomaristo kävi tarkistamassa tilanteen videolta, ja lopulta Merelä sai vain kaksiminuuttisen.

Jälkimmäisessä tilanteessa oli isompi torikokous. Kuumana käynyt Pelicans-vahti Patrik Bartosak tuli tilanteeseen maila heiluen. Hän kopautti Markus Nurmea kypärään, ja nuori hyökkääjä sukelsi maahan päätänsä pidätellen.

Jääkiekon Olohuone Facebook-ryhmässä keskustelu kävi ottelun jälkeen kuumana. TPS-nuorukaisten toilailut teilattiin täysin.

– Siä oli pelissä kahdelta tepsin ”mieheltä” sellaset kuolemat kentälle, että hiukan hävettää lajin puolesta, eräs kiekkofani kommentoi.

– Pakko myöntää, et hävettää taas kerran Nurmen ja Pajuniemen kaatuilu. Ei sillä vittu voiteta pelejä, TPS-fani kommentoi tulisesti.

– Veikkaan, että loppukausi Nurmelta paketissa. Sen verran pahannäköinen tilanne. Ja Bartolle muuten sit ihan ehdottomasti 10 peliä vähintään kakkua tosta, eräs leukaili.

Vaikka filmaaminen ei monelle maistunutkaan, myös Bartosakin kopautus tuomittiin kiekkofanien keskuudessa.

– No lapa naamaan ni eipähän tos mitää sanottavaa. Toi levittyminen vähäsen naurettava, mut väärin teki, eräs fani tiivisti.

LUE MYÖS: Nyt kirpaisee! Kärpät menettää tähtipelaajansa viiden yhteisen vuoden jälkeen