Nyt kirpaisee! Kärpät menettää tähtipelaajansa viiden yhteisen vuoden jälkeen

© Kuva: Juha Tamminen

Oulun Kärpät kokee harmillisen menetyksen ensi kaudeksi. Viisi vuotta seurassa kiekkoillut puolustaja Shaun Heshka vaihtaa maisemaa.

Heshka kertoi muutoksesta itse Twitter-tilillään.

– Kiitos Kärpät ja fanit näistä viidestä hienosta vuodesta. On ollut siunaus, että lapseni ovat saaneet syntyä Oulussa ja kutsua kaupunkia kodikseen. Perheeni ja minä tulemme olemaan ikuisesti kiitollisia kokemuksista ja niistä hienoista ihmisistä, joihin olemme täällä tutustuneet, Heshka kirjoittaa.

Kärpissä pelatessaan Heshka on kuulunut koko ajan Liigan puolustajien parhaimmistoon. Tehokkaimmalla kaudellaan kokenut kanadalainen nakutti 51 runkosarjaottelussa tehot 5+24=29. Heshka on toiseksi eniten Kärpissä otteluita pelannut ulkomaalaispelaaja.

LUE MYÖS: Oletko samaa mieltä? Kiekkoväki lyttää TPS-nuorukaisten temppuilun: ”Hävettää taas kerran”