Philadelphia Flyersin ja New Jersey Devilsin välisessä yön NHL-ottelussa nähtiin järkyttävä töötti ensiksi mainitun Scott Laughtonin toimesta. Pelin pilkuilla 3-4 hävinneen Devilsin Andreas Johnsson loukkaantui taklauksesta, josta Philly-laituri sai vain kahden minuutin jäähyn.

Devils-pelaaja tippui jäähän todella karun näköisesti, ja sieltä hän nousi vaivalloisen näköisesti.

Töötti sotki New Jerseyn paketin totaalisesti, kun joukkue sössi 1-3-johdon taklauksen jälkeen. Devils ei iskenyt Laughtonin jäähyn aikana lopullista niittiä, vaan hetki sen jälkeen Claude Giroux sivalsi kaksi maalia vain 22 sekunnin sisällä tasoittaen pelin 3-3:een.

Todennäköisesti kumpikaan joukkue ei tule yltämään jatkoon. Flyersilla on jäljellä kahdeksan ottelua, ja pudotuspelipaikkaan matkaa on yhdeksän pinnaa. New Jersey putoaminen jatkosta puolestaan varmistui aikapäiviä sitten.

LUE MAANANTAIN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Uskomaton seppä! Kaapo Kakko auttamassa NHL:n superyllättäjää historiakirjoihin – lähentelee jo Reijo Ruotsalaista ja Sergei Zubovia

Joonas Korpisalon kausi ohi? Loukkaantuminen voisi tarjota NHL-debyytin Liigassa käyneelle lupaukselle