NHL-pelissä pahoja loukkaantumisia: Kovanaama ei pysynyt pommin jälkeen pystyssä, konkarivahti sivuun mystisesti – “Valitettavaa”

© Kuva: Getty Images

Loukkaantumiset leimasivat Edmonton Oilersin ja Montreal Canadiensin välistä tiistaiyön NHL-ottelua turhan paljon. Koitoksen voittaneen Oilersin Jujhar Khaira loukkaantui taklauksesta karun näköisesti, Habs puolestaan menetti sairastuvalle tärkeän tukijalkansa, maalivahti Carey Pricen.

Kovaotteiseksi tiedetty Khaira sai osumaa pelin avauserässä Alexander Romanovilta töötistä, joka ei välttämättä näyttänyt kovinkaan kovalta. Sen jälkeen hyökkääjä kuitenkin hoiperteli kentällä niin, ettei hän meinannut pysyä pystyssä. Joukkuekaverit ja tuomarit taluttivat tällä kaudella tehot 3+8=11 (+2) tehneen kanukin sivuun kaukalosta.

Khairan hoiperteluun saattoi vaikuttaa se, että Calgary Flamesin Brett Ritchie tyrmäsi hänet aiemmin keväällä tappelussa jäähän.

Canadiens-leirin surulliset uutiset puolestaan koskivat siis kanukkivahti Priceä, joka jätti leikin kesken ensimmäisellä tauolla. Pikkumustia tällä kaudella 24 pelissä 90,0 prosentin varmuudella kopannut konkari kärsii NHL:n nettisivujen mukaan ylävartalovammasta.

Montreal-valmentaja Dominique Ducharme sanoi, että Price loukkaantui tilanteessa, jossa Connor McDavid oli iskemässä Oilersille häkkiä. Syntymässä ollut osuma kuitenkin hylättiin, kun Ducharme haastoi tilanteen maalivahdin häirintänä.

– Tuo on valitettavaa, mutta itse olen täällä tämän takia. Astun esille loukkaantumisten sattuessa, se on tehtäväni. Minun on oltava aina valmis, torjuntavastuun ottanut kakkoskassari Jake Allen pyöritteli.

Edmonton voitti pelin luvuin 4-1 ladottuaan päätöserässä tauluun 4-0.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Maali, syöttö, kova niitti, nousu kakkostähdeksi… Jesse Puljujärveltä maaginen peli NHL:ssä

Huhtikuun tolkuton vire jatkuu – ja takana lukuisia nimimiehiä! Ykköstähti Roope Hintz koko NHL:n kuumimpia pistenikkareita

Viimeiseksi pudonneen Columbuksen tappioputki nyt kauden pisin – Patrik Laineelta paloi käpy, sai ison rangaistuksen