© Kuva: Juha Tamminen

Lukko – Ilves: Lukko jyrää luokallaan

Liiga
Lukko – Ilves
Tiistai 20.04. klo 16:00

Lukon ja Ilveksen ensimmäisestä puolivälierästä muodostui loppujen lopuksi jännittävä ottelu, vaikka raumalaiset olivat ensin tiukasti kuskin paikalla. Raumalaiset onnistuivat hukkaamaan ansaitun kolmen maalin johdon ja hetken näytti, että pitkään toista viulua soittanut Ilves pystyisi suorittamaan ryöstön. Lopulta yllätys jäi kuitenkin piippuun.

Ottelun ensimmäinen puolikas oli puhtaasti Lukon ja joukkueiden välinen tasoero näytti isolta. Edellisellä kierroksella jo kovaan kiekkosateeseen joutunut Eetu Mäkiniemi ei saanut maanantainakaan hetken rauhaa. Lukko jauhaa laajalla rintamalla hyökkäyksiään, eikä Ilveksellä ole yksinkertaisesti luokkaa vastata tähän huutoon. Ville Meskasen paluu oli Ilvekselle tärkeää, mutta sekään ei tällä kertaa riittänyt.

Lukon ylivoima käy selväksi viimeistään ensimmäisen ottelun laukaustilastoja tutkaillessa: raumalaiset veivät laukaukset lukemin 36-13. Lukon hahmoja ensimmäisessä pelissä olivat kentän molemmissa päissä kunnostautunut Lukas Klok, otteitaan parantanut Aleksi Saarela sekä hunajaisen pehmeäkätinen Daniel Audette. Tosin kauttaaltaan hyvästä rosterista on jopa hieman väärin nostaa yksittäisiä pelaajia.

Lyö vetoa ottelusta:

Jos Lukko ei maanantain lailla mukavoidu, on Ilveksellä edessä tyly iltapäivämatinea. Lukko on ottelussa jättisuosikki ja vetosuositus tulee vähintään kahden maalin voitosta: Tasoitusveto, Lukko -1.5 kertoimella 1,83.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.