© Kuva: Juha Tamminen

Lukko – Ässät: Länsirannikon derby vetokohteena

Liiga
Lukko – Ässät
Torstai 01.04. klo 18:30

Aprillipäivän kiekkotarjonnasta nostetaan länsirannikon kuuma derby Rauman Lukon ja Porin Ässien välillä. Lukko on sarjan kärjessä runsaalla piste-erolla, mutta pistekeskiarvossa useita otteluita karanteenin takia missannut HIFK ei ole kovin kaukana. Ässät puolestaan jahtaa kuumeisesti paikkaa play-offeihin ja yrittää vielä kampittaa Sportin tässä kamppailussa.

Tiistaina Lukko voitti sarjajumbo JYPin, mutta ottelusta jäi kuitenkin sanomista. Raumalaiset menivät jo kolmen maalin johtoon, ennen kuin Lassi Lehtiselle kirjattiin ainoatakaan torjuntaa. Toiseen erään JYP pääsi kuitenkin peliin mukaan ja kampesi lopulta itsensä tasoihin. Lukko vei ottelun vasta voittolaukauskilpailuissa. Lukon ylivoima ei toiminut, vaikka joukkue sai yrittää sitä monesti. Isossa kuvassa sarjakärjen peli on ollut viime ajat aaltoliikettä.

Vaisumpien otteluiden jälkeen Ässät on kirjannut tililleen kaksi voittoa. Huikean maalijyvän löytänyt Sebastian Wännström oli Jukureita vastaan voiton takuumies kahdella osumallaan. Maalissa Linus Söderström on ollut itse varmuus. Ässien kausi on kuitenkin ollut hyvin epätasainen ja siksi play-offeihin pääsy tekee niin tiukkaa. Ässät ei ole tämän kauden otteluissa pärjännyt Lukolle, joten motivaatio on senkin puolesta varmasti tapissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Lukko on toki joukkueista laadukkaampi, mutta sen otteet ovat hieman heitelleet. Ässät tulee varmasti jättämään kaiken kentälle ja tähän derbyyn tekee mieli koettaa altavastaajan menestystä. Vetosuositus on Tasoitusveto, Ässät +0.5 kertoimella 2,27.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.