Kimanttia: Petri Kontiola paljastaa: ketjukaverilla oli viisipäiväinen ryyppypytki ennen peliä: ”Koita itte juoda vodkaa ja pelata sitten”

© Kuva: Getty Images

Antti Mäkinen kertoi Kimanttia-podcastissa hauskan paljastuksen eräästä KHL-pelaajasta.

Mäkinen oli 2010-luvun alkupuolella ollut puhelimitse yhteydessä Petri Kontiolaan, joka pelasi tuohon aikaan Traktor Tsheljabinskissä samassa ketjussa Stanislav Chistovin kanssa.

Kontiolan mukaan kyseinen pelaaja olisi seuraamisen arvoinen, mutta juuri Mäkisen selostusvuorolla Chistov ei tietyistä syystä ollutkaan aivan parhaassa iskussa.

– Konna pelasi Traktorissa ja hän soitti minulle vieraskiertueelta, että hän pelaa samassa ketjussa Stanislav Chistovin kanssa. Samalla hän kehui, että ”jumalauta se on hyvä”.

– Sitten mä katsoin kalenteria, että mullahan on lauantaina teidän peli selostettavana Atlant Myticshiä vastaan. Sitten se peli tulee, ja se Chistov on ylivoimaisesti kentän paskin. Siis aivan ylivoimaisesti kentän huonoin pelaaja.

– Sit mä lähden ajamaan kotiin päin ja soitan autosta Konnalle, että mikä homma tää Chistov on, että sehän oli ihan karmee. Niin se sano, että koita itte ensin juoda viis päivää vodkaa ja pelata sitten, Kontiola paljasti.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?