Ilmeisen kaivatulta NHL:n suomalaishyökkääjältä ilmiömäinen no-look-passi voittomaaliin – peluri sai maalarin ylväät kehut: “Kivaa katseltavaa”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä peleillä olleet muutamat suomalaispelaajat eivät varsinaisesti mässäilleet tehoilla lauantaiyönä, ja ainoa pisteille muutamasta pelurista yltänyt sinivalkoinen oli Montreal Canadiensin Joel Armia ottelussa Calgary Flamesia vastaan.

Kauden 26. ottelunsa pelannut porilainen nosti saldonsa yhden syöttöpisteen myötä nyt lukemiin 5+6=11 (+6). Yön 2-1-voittoon päättynyt matsi oli hyökkääjälle toinen liki kolmeen viikkoon, ja pelaaja joutui toviksi sivuun koronaprotokollan takia.

– Armia on ollut kotona eristäytyneenä. Onhan se vaikeaa kaverille ja varsinkaan, kun siinä ei pääse kaverien lähelle. Olen varma, että hän on innoissaan paluusta ja peleille osallistumisesta, Habs-kippari Shea Weber summasi seuran kotisivuilla.

191-senttinen ja 96-kiloinen suomalainen on ilmeisen pidetty hahmo Canadiensissa. Jotain pelaaja teki oikeasti oikein, kun hänet valittiin matsin ykköstähdeksi.

– Armian runko on suuri, mutta hänellä on hyvät kädet isoksi mieheksi. Se on kivaa katseltavaa, kun hän tekee jo nähtyä peliä ja on luottavainen, suomalaisen syötöstä osunut Tyler Toffoli kehui toimittaja Ryan Szporerin mukaan.

Montreal on nyt menossa pohjoisessa divisioonassa viimeisenä jatkoon, ja ensimmäinen putoajan paikka on jo kuusi pistettä perässä.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.