Liiga
HIFK – TPS
Torstai 29.04. klo 18:30

Liigan välierät käynnistyvät torstaina. Avauspäivän nosto otetaan HIFK:n ja TPS:n välisestä klassisesta otteluparista. HIFK pudotti edellisellä kierroksella Kärpät puhtaasti voitoin 3-0, kun TPS puolestaan tarvitsi viisi ottelua Pelicansin selvittämiseen. HIFK:n materiaalilla välieräpaikkaa voidaan pitää minimisuorituksena, kun taas TPS:n saama noste on kehittynyt kauden aikana.

HIFK voittaa TPS:n – saat 300 ilmaiskierrosta

HIFK on perinteisesti satsannut materiaalin laajuuteen ja tämä realisoituu, kun ottaa katsauksen joukkueen rosteriin ja pistepörssiin. Laatua riittää useampaan ketjuun ja välillä myös neloskentän duunariosasto pääsee loistamaan. Mikko Kousaa joukkue kaipaisi alakertaan – miehen pelikunnosta ei tässä vaiheessa ole vielä tietoa. Stadilaisten sentteriosasto on kovaa luokkaa, ja se on yksi avaintekijöistä, jos finaaleihin mielitään mennä.

TPS meni välieriin erittäin pienellä marginaalilla – Pelicans pisti kampoihin loppuun asti ja TPS sai puolivälieristä maksimirasituksen. Vastus kovenee välieriin, mutta aivan kaikkea turkulaiset eivät ole vielä näyttäneet: joukossa on pelureita, joilla on potentiaalia enempäänkin. Oma merkityksensä on silläkin, että nyky HIFK:lla on kovempi rutiini tällaisista sarjoista kuin TPS:llä. Penkin takana Raimo Helminen antaa omia näyttöjään ensi kauden työpaikkaa varten.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusarjassa tulee olemaan tunnetta, eikä tästä mitään läpikävelyä ole todellakaan odotettavissa. Ensimmäiseen otteluun moni asia puoltaa HIFK:iä ja se saa tipsin: HIFK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,04.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO