© Kuva: Ilari Isotalo

HIFK vs TPS: Jos HIFK voittaa, saat 300 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä!

HIFK kohtaa TPS:n torstaina Liigan välierän 1. ottelussa kotonaan. Panosta HIFK:n voittoa 1€ panoksella ja jos IFK voittaa, saat 300 ilmaiskierrosta Book of Deadiin.

Nämä 300 ilmaiskierrosta ovat täysin kierrätysvapaita. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että voit pyöräytellä Book of Dead -peliä täysin riskittä 300 kertaa ja saat pitää kaikki voitot. Voit nostaa saamasi voitot vaikka heti tilillesi, jos sinusta siltä tuntuu.

Tarjoukseen ei ole haudattu mitään pikkuprinttejä tai muita kommervenkkejä.

Saat tarjouksen, kun pistät 1 euron arvoisen betsin HIFK:n puolesta TPS-otteluun. Toimi myös ennen torstaita klo 18.30, sillä vedon tulee olla lyötynä ennen pelin alkamista.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat myös ensitalletuksen tuplana 100€ asti).
3. Betsaa otteluun HIFK vs TPS tasan 1€ panoksella HIFK:n voittoa. Jos HIFK voittaa, saat tilillesi 300 ilmaiskierrosta Book of Deadiin.

Mikä ihmeen Book of Dead?

Book of Dead on 5-rullainen seikkailupeli, jossa sinulla on mahdollisuus todella suuriin voittoihin. Varsinkin pelin bonusominaisuus on sellainen, että tärähtäessä tärähtääkin sitten kunnolla. Ja sinä saat peräti 300 kierrosta kokeilla onneasi täysin riskittä ja voitot saat pitää ilman kommervenkkejä.

-> Nappaa tarjous haltuusi painamalla TÄSTÄ!

Lisätietoa:

– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille
– Saadaksesi tarjouksen sinun tulee lyödä HIFK:n voittoa tasan 1€ panoksella ennen ottelun alkua
– Ottelu alkaa torstaina 29.4. klo 18.30
– Ilmaiskierrokset maksetaan 30.4.2021 klo 19.00 mennessä. Ja niistä saamasi voitot ovat kierrätysvapaita.