Tiesitkö? Yksi yllättävä tilasto todistaa Kasperi Kapasen äityneen kivenkovaan vireeseen NHL:ssä

© Kuva: Getty Images

NHL Public Relations -nimisellä Twitter-tilillä muistutettiin viikonloppuna siitä, että Kasperi Kapanen on päässyt Pittsburgh Penguinsissa aikuisten oikeasti kovaan liekkiin tällä kaudella. Nuorten maailmanmestari on latonut kauden 24 pelissä tehot 7+11=18 (+12), ja osumista liki puolet (3) on voittomaaleja.

Se on yllättävä ja kova tilasto, sillä esimerkiksi viime kaudella suomalainen nakutti voittomaaleja vain kaksi kappaletta kuitenkin reilusti isommassa ottelumäärässä (69). Lisäksi koko NHL-urallaan suomalainen on latonut yhdeksän voittomaalia.

Sunnuntaiyönä reilut 16 minuuttia pelannut hyökkääjä jäi tehoitta, mutta Pens juhli. Surkea Buffalo Sabres kaatui 3-0, ja maalia kohti kolmesti ampuneen Kapasen joukkue nousi jo 35 pisteeseen. Viime vuosikymmenen yksi dynastioista on itäisessä divisioonassa kolmosena, kuusi pistettä ensimmäistä putoajan paikkaa edellä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.