© Kuva: www.hcsalavat.ru

Salavat Ufa – Ak Bars Kazan: Sarja katkolla Kazanille

KHL
Salavat Ufa – Ak Bars Kazan
Tiistai 23.03. klo 16:00

KHL:ssä tahkotaan Gagarin Cupia täysin palkein. Puolivälierissä idän puolella on Ufan ja Kazanin ottelusarja jo katkolla, sillä Kazan on onnistunut voittamaan kaikki kolme tähänastista kamppailua. Aivan näin selvää pässinlihaa sarja ei ole ollut ja Ufa tulee tänään jättämään kaiken kentälle.

Salavat Ufa on elänyt kauden aikana erityisesti huikean suomalaisketjunsa onnistumisista. Kun tässä ottelusarjassa Tomi Lämsän silmäterät on onnistuttu hiljentämään, ei apuketjuista ole löytynyt tarpeeksi ratkaisijoita. Maalissa Juha Metsola on tehnyt voitavansa, mutta laajalla rintamalla vyöryvä Kazan on kääntänyt tasaisetkin ottelut edukseen ja haki ensimmäisestä vierasottelusta kullanarvoisen voiton – Lämsän ketjulottokaan ei ole asiaan auttanut.

Ak Bars Kazan on siis onnistunut tärkeimmässä, eli pitänyt Sakari Mannisen ykkösketjun tehot nollissa. Dmitri Kvartalnov on pitkin ottelusarjaa tehnyt rosteriin hallittuja muutoksia ja se on tähän asti toiminut. Ottelusarjan katkaiseminen ei ole ikinä helppoa ja pitää muistaa, että runkosarjassa Kazan hävisi Ufassa molemmat vierasottelunsa. Silti henkisellä puolella vieraat ovat juuri nyt vahvoilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Tiistain jännitysnäytelmästä on syytä odottaa tasaista. Isännät voittavat tai kaatuvat ykkösketjunsa onnistumisen myötä. Vetopuolella nostetaan kevyt suositus siitä, että Kazan pistää sarjan poikki ja isännät kesälomille: Voittaja (sis. JA+RL) Ak Bars Kazan kertoimella 2,03.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.