Niklas Hagman teki pitkän kiekkouran maailman huippuliigoissa. Viimeisinä vuosinaan hän tuli pyörähtämään Liigassa ja esiintyi myös KHL:ssä Jokereiden paidassa.

Kummassakin liigassa olisi suomalaiskonkarin mukaan muutettavaa.

– Jos mä katson SM-liigan kannalta, niin ilman muuta olisi hienoa, jos Jokerit tulisi takaisin. Toisaalta KHL:ssä voisi olla suomalainen joukkue, mutta kasattaisiinko sinne sitten vaikka uusi joukkue Suomesta? Hagman pohtii NordicBet Studiossa.

KHL:stä ja Jokereista Hagmanilla on positiivisia kokemuksia.

– Sain olla mukana, kun Jokerit meni KHL:ään. Ei se oikein edes tuntunut, että joukkue oli Jokerit. Se oli vähän kuin joku maajoukkueen hybridimalli, Hagman pohtii.

– Pelaajan kannalta se tietysti oli erittäin hienoa. Haaste oli kova, pääsi pelaamaan KHL:ää, mutta sai asua himassa Stadissa.

Liigan kehittämiseksi Hagmanilla on muitakin ideoita.

– Vielä kun vähän supistettaisiin (joukkuemäärää)… ja tietysti, kun itse olen kerran päässyt pelaamaan (nousu)karsintoja, niin ehdottomasti ne pitäisi tuoda takaisin. Ei ikinä ole oikein ollut sellaista jännitystä kuin niissä peleissä. Se tunne ja ajatusmaailma, että voittaja menee Liigaan ja häviäjä divariin… Ei se ole edes sama tunne kuin finaaleissa!

Halutessasi voit katsoa NordicBet Studion lähetyksen kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: NordicBet