Mikko Koskisen paikkaa kyttäävä maalivahti kertoi alkukauden pelaamattomuudestaan – koronavirustartunta aiheutti sydänsairauden

© Kuva: Getty Images

Edmontonissa aloittavan maalivahdin paikkaa jahtaava Alex Stalock avautui pelaamattomuudestaan The Athleticille. Amerikkalaisvahti paljasti, että hän sairastui sydänlihaksen tulehdukseen koronavirustartunnan seurauksena.

– Ensimmäiset viikot olivat pelottavia. Sitä menee nettiin lukemaan asiasta ja sitten sitä ollaankin jännittyneenä, että ”ei helvetti”, Stalock kertoo The Athleticille.

– Minulla ei koronan suhteen ollut mitään oireita. Juuri siihen aikaan aloitin kuitenkin kovaa treenaamisen, joten sydän rasittui taudin jyllätessä vielä kehossani.

– Koko tilanne oli henkisesti raskas. Jokainen lääkäri kenet näin ei osannut sanoa mitään, sillä tilanne oli niin uusi. Se ei pahemmin auttanut omaa tilannetta.

Stalock on pystynyt jatkamaan harjoitteluaan normaalisti tammikuun puolivälistä lähtien. Amerikkalaisvahti liittyy Edmontonin vahvuuteen kahden viikon karanteeninsa jälkeen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.