Mathew Barzalia ei kohdella silkkihansikkain New York Islandersissa. Toisessa erässä Washington Capitalsia vastaan hän otti tyhmän jäähyn poikittaisesta mailasta ja sai saman tien kuulla kunniansa. Kolmannen erän alkuun Barzalia penkitettiin lähes puolikkaan erän verran.

– Se todellakin oli viesti. Hän johtaa joukkuettamme jäähyminuuteissa eikä hän voi tehdä niin, kommentoi valmentaja Barry Trotz ottelun jälkeen. Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Arthur Staple

@StapeAthletic
Trotz on Barzal sitting the first 8:14 of the 3rd. "It absolutely is sending a message... He leads our team in penalties and he can't be doing that." #Isles

Barzalista on yritetty koulia jo pitkään vastuullista kahden suunnan pelaajaa. Siitä huolimatta hän johtaa joukkueensa sisäistä jäähypörssiä valtaosan jäähyistä ollessa mailalla tehtäviä tyhmiä rikkeitä. San Jose Sharksin Evander Kanen tapaan Barzal johtaa sekä joukkueensa sisäistä piste- että jäähypörssiä.

Islanders hävisi ottelun Capitalsille 3-1 ja luovutti divisioonansa kärkipaikan samaiselle joukkueelle. Häviö katkaisi saarelaisten 9 ottelun voitto- ja 12 ottelun pisteputken.