Liigan pohjalla kyntävä Jukurit tiedotti nettisivuillaan, että Marko Kauppinen on vapautettu joukkueen päävalmentajan tehtävistä perjantaina. Päävalmentajan tehtäviä hoitaa jo apuvalmentajana toiminut Jari Kauppila. Myös hänen pahvi päättyy tähän kauteen.

– Viimeiset viikot ovat olleet tulosmielessä sekä seuralle että kannattajille sanalla sanoen tuskaisia. Vaikka kautta ei ole enää jäljellä kuin 13 peliä, emme halua antaa periksi vaan yritämme kaikkemme, jotta suunta kääntyisi, ja saisimme kaudelle kelvollisen päätöksen, Jukurien kehityspäällikkö sekä joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen sanoi.

Pudotuspeleistä taas kerran rannalle jäävä Jukurit yrittää kääntää kurssiaan seuraavan kerran lauantaina Mikkelissä, jossa vastaan asettuu JYP.

– Muutokset valmennusjohdossa tässä vaiheessa kautta ovat ehkä epätavallisia, mutta kaikki varmasti ymmärtävät, että keinot suunnan kääntämiseksi nopealla aikataululla ovat rajoitetut.