© Kuva: Juha Tamminen

Kärpät – Tappara: Kohut näkyvät kentällä asti?

Liiga
Kärpät – Tappara
Tiistai 30.03. klo 18:30

Kärpät ja Tappara astuvat uuteen liigaviikkoon tappiot niskassaan: Kärpät taipui yllättäen lauantaina JYPille, kun Tapparan vaikeat ajat jatkuivat TPS:ää vastaan. Tiistaina jaossa on tärkeitä pisteitä, sillä sijojen 4-8 kohtalo runkosarjassa on vielä hämärän peitossa.

Kärpillä oli viime viikolla vain kaksi ottelua. Viikolla Patrik Rybár oli voiton takuumies pitäessään Pelicansin nollilla. JYPiä vastaan Kärpät meni nopeasti kahden maalin johtoon, mutta ei pystynyt käsittelemään ottelun helppoa alkua – jyväskyläläiset tulivat kovalla taistelulla tasoihin ja ohi. Ottelu oli Mikko Mannerin suojateille hyvä muistutus, että puolivillaisella suorituksella ei Liigassa voiteta ketään.

Tapparan peli hakee edelleen itseään. TPS:ää vastaan ottelu alkoi painajaismaisesti, kun isännät tulittivat Dominik Hrachovinan vaihtoon heti ottelun alussa. Viime ajat eivät ole olleet Tapparalle helppoja myöskään kaukalon ulkopuolella – tarpeettomat kohut vaikuttavat mahdollisesti joukkueen keskittymiseen. Viimeisestä seitsemästä ottelusta on koossa vain yksi voitto, joten otteiden olisi parannuttava pikaisesti.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät lähtee otteluun suosikkina – lauantaista suoritusta ei ole syytä ylipainottaa. Tapparan pitkähkö vaikea jakso painaa vaakakupissa enemmän. Vetosuositus lähtee kotijoukkueiden maalimäärästä: Kärppien maalit yli 2.5 (sis. JA+RL) kertoimella 1,69.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.