Liigassa koronakohu! IS: Jukka Rautakorpi päästi kaksi koronaa sairastavaa pelaajaa jäälle – ”Virhearvio”

© Kuva: Juha Tamminen

Tapparan kaksi U20-joukkueen pelaajaa on rikkonut koronavirukseen liittyvää eristyssääntöä, paljastaa Ilta-Sanomat.

Lehti tavoitti Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorven kommentoimaan asiaa. Hän ottaa tapahtuneesta vastuun. Rautakorpi päästi kaksi pelaajaa Hakametsä lll-harjoitushalliin jäälle, vaikka heillä oli todettu koronavirustartunta. Pelaajat olivat oireettomia.

Tapahtuneen seurauksena Tampereen kaupunki sulki kyseisen hallin.

– Se oli ehdottomasti virhearvio, että yhdessä harjoituksessa pelaajat ovat yksilöinä, eivät siis missään nimessä johdetussa joukkueharjoituksessa, käyneet jäällä tyhjässä kolmoshallissa. Siinä kohtaa, kun nämä pelaajat ovat olleet hallissa, siellä ei ollut ketään muita, kommentoi Rautakorpi IS:lle.

– Pelaajat kävivät yksilöinä luistelemassa ja ottamassa tuntumaa. He tulivat parkkipaikalta suoraan halliin, eivätkä käyttäneet pukuhuonetiloja ollenkaan, ja saman tien poistuivat jäältä harjoituksen jälkeen. Se oli tässä se hölmöys, kun ajattelimme, että millä saisimme ylläpidettyä pelaajille tuntumaa tulevia U20-pleijareita varten. Tässä kohtaa se oli turha treeni ehdottomasti, myönsi Rautakorpi.

Tällä hetkellä Hakametsä lll:n tiloja desifioidaan. Halli pyritään ottamaan takaisin käyttöön mahdollisimman nopeasti.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?