KHL
Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl
Tiistai 09.03. klo 18:30

Jokerit teki päätöksen, että joukkue muuttaa pudotuspelien ajaksi Venäjälle, eikä pelaa yhtään ottelua kotihallissaan Helsingissä. Päätös on kostautumassa jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, sillä Lokomotiv Jaroslavl on kurmuuttanut narripaitoja jo kolmesti kotikentällään ja ottelusarja on tiistaina katkolla.

Kaksi ensimmäistä otteluaan Jokerit hävisi tekemättä maaliakaan. Tiukkaa ensimmäistä ottelua seurasi todella alakuloinen toinen ottelu, jonka Jaroslavl voitti 0-5. Edward Pasqualen nollaputki katkesi vasta kolmannessa pelissä, joka sekin oli menossa puhtaasti Lokomotiville, kunnes Jokerit heräsi ja vei ottelun jatkoajalle. Teemu Pulkkinen vesitti kuitenkin Jokerien toiveet kammolämärillään.

Runkosarjassa Jokerit voitti Lokomotivin kolme kertaa, ja osat ovatkin vaihtuneet pudotuspeleissä sangen tylysti. Kolmannen ottelun loppuvaiheilla Jokerit kuitenkin näytti, että se pystyy haastamaan isännät – olkoonkin, että se antaa tasoitusta huikeasti pelaamalla kaikki ottelut vieraissa. Henrik Haapala loukkaantui jo ensimmäisessä ottelussa ja Peter Regin jätti kolmannessa ottelussa leikin kesken.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokerit sortui kolmannessa pelissä huonoon alkuun. Tällä kertaa ei ole varaa tulla otteluun huonolla jalalla, sillä se tietää kauden päättymistä. Ottelusarjan ratkaiseminen ei ole ikinä helppoa, joten viime otteluitaan laadukkaampi Jokerit voi vielä venyttää sarjaa. Vetosuositus tiistain otteluun on Jokerit voittaa ottelun (sis. JA+RL) kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO