GM Jarmo Kekäkäisen Columbus Blue Jacketsiin täksi kaudeksi tulleen Max Domin osalta sesonki on ollut melkoista tervanjuontia, sillä 11 ottelussa pistetili on turvonnut vain mallia 5+6=11. Lisäksi tehotilastokin on karmea -12.

Nyt pelaaja on ajautunut jopa siirtouhan kohteeksi, ja asiasta on kirjoittanut aiemmin esimerkiksi The Fourth Period. Domin piti tulla nippuun kärkiketjun sentterin statuksella, mutta hyökkääjä on nähty rooliltaan ja esityksiltään kaukana ykkösketjusta.

– Blue Jackets hakee parhaillaan vahvistusta keskikaistalleen ja Kekäläinen yrittänee sisällyttää Domin mukaan pakettiin, sivusto näki.

Nyt kanukin mahdollinen siirto on saanut vain lisää tuulta purjeisiin, kiitos tarkkasilmäisten Instagram-seuraajien. Phoenix Coyotesin kesän 2013 ykköskierroksen 12. varauksen IG-tilin biosta on nimittäin hävinnyt tämän nykyiseen joukkueeseen viittaava teksti.

Tietysti seikka on pieni, mutta maailmanmestari teki aikanaan täysin samaa vaihtaessaan seuraa NHL:ssä. Domi on kiekkoillut ennen sinitakkeja Montreal Canadiensin ja Arizona Coyotesin riveissä. Columbukseen pelaaja siirtyi viime lokakuussa

Asian nosti esille esimerkiksi BarDown-sivusto.

LUE TORSTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Tehotilastoissa -6, maalivahtien prosentit karmeat… Miten meni noin niin kuin omasta mielestä, Flyers? ”En tiedä, mitä voin sanoa”

Tiesitkö? Mikko Rantasen alkukauden tehoilu hakee vertaistaan – suomalainen ei silti pystynyt itse hallitsemansa tilaston kärkeen

Oilers-tykeiltä taas tolkuton näytös maalitalkoissa – myös kuivakauden katkaissut Jesse Puljujärvi tehoili upeasti

Ei ole todellista: Suomalaistaustaiselta NHL-hyökkääjältä hirvittävä show – latoi yhteen erään kuusi pinnaa!