NY Rangers ja sen ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad järjestivät NHL:ssä näytöksen, mikä on todellakin kaikkea muuta kuin normaalia. Joukkue mätti Philadelphia Flyersia vastaan pelkästään toisen kaksikymppisen aikana tauluun luvut 7-0 ja ruotsalaishyökkääjä summasi tehot 3+3=6. Rangers voitti 9-0.

– En tiedä, mitä voin sanoa teille. Se miten pelasimme, oli kiusallista, Flyersin kapteeni Claude Giroux huokasi taalaliigan nettisivuilla.

Flyers-pelaajien tilastoista oli kaivettavissa pelin jälkeen suorastaan karmeita faktoja. Esimerkiksi pakkien Philippe Myersin ja Travis Sanheimin tehotilastoihin merkittiin järkyttävät lukemat -6, ja kaikkiaan miinukselle koitoksessa jäi 15 Flyers-soturia. Vastaavasti kolme miestä ”ylsi” sentään nollille.

– Täytyy yrittää paremmin. Tämä ei koske yhtä tai kahta kaveria, vaan kaikkien on oltava parempia. Siinä kaikki, mitä aion sanoa.

Philadelphia-vahtienkaan ilta ei mennyt ihan lapaan. Brian Elliottin tilastoihin kirjattiin 8/13 torjuntaa, Carter Hartin vastaava tilasto näytti lukemia 12/16. Miesten torjuntaprosentit olivat onnettomat 61,5 ja 75,0.

LUE TORSTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Tiesitkö? Mikko Rantasen alkukauden tehoilu hakee vertaistaan – suomalainen ei silti pystynyt itse hallitsemansa tilaston kärkeen

Oilers-tykeiltä taas tolkuton näytös maalitalkoissa – myös kuivakauden katkaissut Jesse Puljujärvi tehoili upeasti

Ei ole todellista: Suomalaistaustaiselta NHL-hyökkääjältä hirvittävä show – latoi yhteen erään kuusi pinnaa!