Patrik Laineen seitsemän ottelun pisteettömän putki katkesi viimein NHL:ssä. Hän iski tehot 1+1=2. Itse ottelu päättyi harmillisesti, kun Columbus Blue Jackets hävisi Florida Panthersille jatkoajalla lukemin 4-5.

Maalinsa Laine iski ylivoimalla. Hänelle pedattiin laukauspaikkaa toisensa perään. Lopulta hän tykitti hirmulämärillä kiekon sisään.

Miltei heti maalin jälkeen Columbus-valmennus teki erikoisen ratkaisun ja Laine penkitettiin. Florida nousi kolmannen erän aikana 1-4 tilanteesta tasoihin.

Vastustajan maaleja ei voi laittaa Laineen piikkiin. Hän ehti pelata kolmannessa erässä vain reilut kaksi minuuttia. Suurin osa maaleista Columbuksen verkkoon tuli sillä välin, kun hän oli jo penkitettynä.