© Kuva: Getty Images

Detroit – Columbus: Loppuuko Laineen kuiva kausi?

NHL
Detroit – Columbus
Lauantai 27.03. klo 21:00

Lauantain prime timessä on loistava tilaisuus tarkastaa Patrik Laineen tuloskunto ja Joonas Korpisalon kopit, kun Columbus Blue Jackets kohtaa Detroit Red Wingsin. Detroitilla ei ole suuria unelmia pudotuspelipaikasta, mutta vaihtelevan kauden pelannut Blue Jackets yrittää neljän sakkiin tosissaan.

Detroitilla oli välissä parempikin jakso, mutta tällä viikolla peli ei ole kulkenut sitten edes aluksi yhtään. Viikon kolmesta ottelusta saldona oli yksi maali ja kaiken huipuksi Nashvilleltä tuli rumasti kuonoon. Detroitin ainokainen syntyi vasta siinä vaiheessa, kun Predators oli mennyt jo menojaan. Red Wingsin haukuttu päävalmentaja Jeff Blashill joutuu käyttämään kaikki psykologiset kykynsä joukkuetta herätellessään.

Koronakauden erikoisuuksiin kuuluu, että Columbus on pelannut neljä edellistä otteluaan Carolinaa vastaan. Otteluista kolme meni jatkoajalle ja kaksi kertaa Blue Jackets oli Carolinaa etevämpi. Tällä kaudella ajoittain pahastikin pettänyt puolustus oli Carolina-otteluissa aivan hyvin pelin tasolla. Patrik Laineen tehottomuus herättää syystäkin keskustelua – suomalaistähti on tehnyt vain yhden maalin viimeisessä 14 ottelussa, eikä mies tunnu pääsevän edes tekopaikoille.

Lyö vetoa ottelusta:

Detroit on ollut viime otteluissa todella huono, mutta siltä on nähty hyviäkin esityksiä tällä kaudella. Columbus ei kuulu liigan varmimpiin suorittajiin, ja tässä sen suosikkiasema tuntuu liioitellulta. Peleihin siis Detroit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,15.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.