Venäläispelaajan yllättävä tempaus vei Suomelta maalin ja ehkä jopa tasapelin – liigatykki ihmeissään: ”Ajattelin, että se hyväksytään”

© Kuva: Juha Tamminen

HPK:ssa tehoillut Jere Innala oli Suomen yksi ykkösnimistä torstaina pelatussa Ruotsin EHT-turnauksen avauspelissä. Hyökkääjä iski Venäjää vastaan maalin Niko Ojamäen namupassista, ja toinenkin osuma oli lähellä.

Venäjän tolppien välissä torjunut vekkuli Alexander Samonov potkaisi maalin pois paikaltaan, ennen kuin kiekko oli repussa. Osuma hylättiin, mutta jäähyn Venäjä tilanteesta sentään sai.

Oli maalin potkaiseminen paikaltaan tahallinen, vahinko tai vaikka tahallinen vahinko, vei se Suomelta ison osuman ja kenties jopa varsinaisen peliajan tasapelin.

– Harmi, kun sitä ei hyväksytty. Ajattelin, että se hyväksytään, kun meidän pelaaja ei siirtänyt maalia. Mutta nyt meni näin päin, Innala huokasi 2-3-tappioon päättyneen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Surkeassa HPK:ssa tehot 13+13=26 takonutta kevään 2019 Suomen mestaria on huhuttu HIFK:hon, ja siirrosta kirjoitti äskettäin ensiksi Ilta-Sanomat. Maajoukkuekomennus nostaa pelaajaa entisestään otsikoihin yhä enemmän ja enemmän.

– Kiva, että sain kutsun tänne. Tietysti se antaa aina lisäbuustia kauteen. Oli hienoa tulla tänne ennakkoluulottomasti vaan, nauttimaan peleistä.

Suomen kakkostrio Innala – Anton Lundell – Ojamäki oli sinivalkoisten näkyvin, liukkain, ennakkoluulottomin ja ahkerin. Eli paras.

– Hyvinhän se sujui! Saatiin painetta Venäjän päähän hyvin ja kemiatkin kohtasivat. Hyvä maku jäi kyllä suuhun, on siinä hienoja pelimiehiä, HPK:n tehopyssy lopetti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.